Dia de la Immaculada Concepció: Solemnitat de la Puríssima

Hui dia 8 de Desembre hem celebrat amb alegria i fervor la festivitat de la Immaculada Concepció.

Els actes han començat amb una cercavila de la majoralia 2019-20 i de la Junta de l’Arxiconfraria de la Cort de Maria des del domicili del nostre clavari Germán Izquierdo fins el domicili de la nostra clavariessa Patricia Calvo. Des d’allí tots junts hem continuat la cercavila fins l’església de Sant Francesc, on ha tingut lloc la solemne celebració de l’Eucaristia en honor a la Puríssima Concepció. L’Eucaristia ha estat presidida pel senyor vicari episcopal Agustín Alcayde, acompanyat de la resta de rectors de les parròquies de Llíria i per diversos sacerdots fills de Llíria.

Durant la celebració, el president de l’Arxiconfraria de la Cort de Maria, Ernesto Civera,  ha imposat a Germán i a Patricia els escapularis que els acrediten com a clavaris de la Puríssima.

En acabar la missa, la multitud de devots i devotes presents a l’església s’ha dirigit cap a la capella de la Puríssima per tal de cantar el Tota Pulchra es Maria.

Per últim, s’ha sortejat el tradicional quadre de la Puríssima entre els confrares de l’Arxiconfraria. Els agraciats han sigut Dolores Cano i Manuel Martos.