Dia dels Angelets i els Frarets

La Clavaria i Majoralia 2017-18, la Junta de l’Arxiconfraria de la Cort de Maria, els Angelets i els Frarets hem acudit hui pel matí al domicili de l’Angelet del Mig per tal d’iniciar tots junts una cercavila fins a l’Església de Sant Francesc.

A les 12.00 hores ha començat la Missa Major dedicada als Angelets i Frarets 2017, on s’han viscut moments molts entranyables entre tots els presents al voltant de la nostra mare la Puríssima.

També ha sigut molt emotiu el moment en què tots els presents ens hem donat les mans per tal de resar el Parenostre, amb la presència dels Angelets i els Frarets a l’Altar Major.

Al finalitzar la celebració, l’Angelet del Mig ha llegit unes paraules a tota la feligresia des de l’Altar Major i, a continuació, ens hem dirigit a la Capella de la Puríssima per tal de cantar-li el cant «Junto a ti, María».

Després de finalitzada l’eucaristia, hem realitzat una cercavila pel recorregut de la processó i, al tornar al pati de Sant Francesc, hem pogut delectar-nos amb una espectacular «mascletà» que ha fet retronar tot el Raval.