Celebració de la festivitat de la Immaculada Concepció 2011

08/12/2011 L’Arxiconfraria de la Cort de Maria va posar fi als actes que organitza amb motiu de la festivitat de la Immaculada Concepció amb una solemne eucaristia concelebrada que es va celebrar a la parròquia de Sant Francesc d’Assís de Llíria. Centenars de devots de la Puríssima van omplir un any més el temple per a assistir a un dels actes més importants de la Cort de Maria en una de les principals festivitats de l’Església.

El cor de la Cort de Maria, dirigit per Miguel-Pelegrí Verdeguer Agustí, va ser l’encarregat de cantar la missa que va concloure amb el sorteig de dos quadros de la Puríssima entre els membres de l’Arxiconfraria. Este honor va recaure en el confrare Josep Carpio i la confraressa Concepción Ferrandis. Una atronadora mascletà en el pati de Sant Francesc a càrrec de la Pirotècnia Sanmartín va tancar esta emotiva jornada per a la comunitat del Raval.

Cal destacar una vegada més l’altíssima participació que s’ha produït tots estos últims dies en la novena en honor a la Puríssima amb la col·laboració de tots els grups parroquials i en els diferents actes culturals i de germandat que ha organitzat l’Arxiconfraria de la Cort de Maria.

[altpwa user=cortdemaria album=FestivitatDeLaPurissima2011]