Celebració de la festivitat de la Immaculada Concepció 2012

(8/12/2012)    Amb la solemne missa en honor a la Puríssima, van concloure els actes que l’Arxiconfraria de la Cort de Maria ha organitzat amb motiu de la festivitat de la Inmaculada Concepció 2012. La jornada festiva del 8 de desembre es va iniciar amb l’arreplegada en els seus domicilis dels clavaris, Francisco Murgui i Mª Ángeles Notario, que van desfilar en passacarrer junt amb els majorals fins a la parròquia de Sant Francesc per a participar en l’eucaristia.

Comés habitual, el temple va acollir una multitudinària celebració oficiada pels sacerdots de Llíria, que va oferir la Clavaria i Majoralia 2013-2014, i va estar cantada pel Cor de l’Arxiconfraria de la Cort de Maria.

Després de finalitzar l’eucaristia, el president de la Cort de Maria, Ernesto Civera, va fer entrega als clavaris de l’escapulari que els distingix en el seu càrrec. També es van sortejar dos quadros de la Puríssima que van recaure en els confrares Ignacio Llácer i Amparo Civera.

La festa va tindre com a colofó final una extraordinària mascletà de la Pirotècnia Caballer oferida per la Clavaria i Majoralia.

 

[altpwa user=cortdemaria album=FestivitatDeLaPurissima2012]