La Puríssima visitarà el Clarín amb motiu del bicentenari de la Banda Primitiva

L’acte se celebrarà en la vesprada del dilluns 2 de setembre

L’Arxiconfraria Cort de Maria se suma a les celebracions del bicentenari de la Banda Primitiva de Llíria, amb la visita de la imatge de la Puríssima a les instal·lacions del Clarín. Este emotiu acte se celebrarà en la vesprada del 2 de setembre i portarà al record de tots, la visita que la Verge va realitzar al Clarín l’any 1998, amb motiu de la Coronació de la imatge.

Imatge de la Puríssima davant de la seu de la Banda Primitiva de Llíria

Els presidents del Clarín i de l’Arxiconfraria Cort de Maria, José Luis Pérez i Ernesto Civera, s’han reunit per a tancar els detalls d’este acte, que servirà per a remarcar l’estret vincle que existeix entre estes dos entitats.

“En nom de tots els socis del Clarín, vull agrair a la Cort de Maria per sumar-se d’esta forma a les celebracions del bicentenari de la nostra societat” ha declarat José Luis Pérez. “Per a totes les persones clarineres i purissimeres serà, sens dubte, un acte molt esperat”.

Per part seua, Ernesto Civera ha volgut reconèixer que la “Cort de Maria no podia quedar-se al marge en un any tan important per a la Banda Primitiva, per la vinculació històrica que ens unix. Estic segur que, el 2 de setembre, viurem una vesprada molt especial. Serà el tancament perfecte per a les festes del 2019”.

Presidents de la Cort de Maria i de la Banda Primitiva de Llíria

A les sis de la vesprada, la imatge de la Puríssima es dirigirà a les portes del teatre de la Banda Primitiva, on romandrà durant unes hores. A les 20 hores, es realitzarà una Missa pels difunts de la Cort de Maria i de la Banda Primitiva, amb acompanyament musical i, una vegada finalitzada, la imatge tornarà a la parròquia de Sant Francesc per a l’acte de la Pujà, que tancarà les festes del 2019.

Així mateix, amb motiu del bicentenari del Clarín, dins de les festes de la Puríssima, es realitzarà un sopar al carrer enfront de les instal·lacions de la Banda Primitiva el dia 22 d’agost, que servirà, de manera excepcional enguany, per a inaugurar la setmana de festes en honor a la Puríssima. També, al pas de la imatge pel Clarín el dia de la processó de l’1 de setembre, la societat dispararà un ram de focs artificials.

Actes emotius que s’emmarquen en any especial per a la Banda Primitiva i que faran sentir més fort, el vincle d’arrelament que unix, des de sempre, al Clarín, la Puríssima i al Raval.