Solemne Missa Major i Processó en honor a la Puríssima

L’últim diumenge de Festes ha estat marcat per la celebració de la Solemne Missa Major i la Solemne Processó en honor a la Puríssima.

Les imatges del Pare Sant Francesc i de la Puríssima presidiren la Missa Major, engalanades per a la ocasió i esperant que arribara la nit per recórrer els carrers del Raval en processó.

Al finalitzar la Missa Major, la Clavaria i Majoralia 2017 es va fotografiar als peus de la Puríssima.

Ja en el carrer, va començar la cercavila pel recorregut de la processó.

En acabar la cercavila, una atronadora «mascletà» va donar per finalitzades les activitats del matí.

Ja per la vesprada, a les 20.00 hores, començava la Solemne Processó en honor a la Puríssima. Un dels primers moments emotius va produir-se quan el Pare Sant Francesc feia la seua aparició al pati acompanyat pels seus portants i pels frarets.

El moment més àlgid va arribar quan la Puríssima va fer acte de presència pels carrers del Raval acompanyada pels seus portants i per la seua Cort d’Angelets.

Després de recórrer tots els carrers del Raval, la Puríssima tornava de nou a l’Església de Sant Francesc, on multitud de devots i devotes varen rebre la seua Patrona entonant el «Tota Pulchra».

La Puríssima, guiada en tot moment pels seus angelets i acompanyada pels seus portants, va anar obrint-se pas cap als peus de la seua capella, on hui dilluns, durant la Missa pels difunts de l’Arxiconfraria de la Cort de Maria, tornarà a ocupar el seu lloc durant la tradicional «Pujà».