Solemne «Baixà» de la imatge de la Puríssima i exaltació de la imatge del Pare Sant Francesc

Ahir dijous ens reunírem a l’Església de Sant Francesc tots els ravalers i ravaleres per tal d’acompanyar a la Puríssima en la seua solemne «Baixà» axí com al Pare Sant Francesc en la seua Exaltació.

El primer moment emotiu de la nit arribà quan els portants de Sant Francesc pujaren fins al lloc reservat de la imatge del Pare Sant Francesc, a la dreta del Nostre Senyor Jesucrist a l’Altar Major, i tots els presents procedírem al cant de l’Himne dels Terciaris Franciscans.


Després del moment emotiu de l’Exaltació del Pare Sant Francesc, es va procedir a la Solemne «Baixà» de la imatge de la nostra patrona, la Puríssima Concepció, des de la seua capella. Els cants dels fidels amb el «Tota Pulchra» i l’acompanyament de les 21 Salves d’Honor van afegir encara més emotivitat a l’acte.

Finalment, l’acte del Besamans, on tots els devots i devotes de la Puríssima Concepció pogueren passar un a un davant de la Nostra Mare per tal d’estar uns segons davant d’Ella i  poder gaudir d’eixe moment d’interioritat i transcendència tan íntim.